TE KOOP  LINKS  E-MAIL  PARTS  DIE CAST  KALENDER  PROJECTS

                      Foto's Polderroute 05-09 2010.

 

Op Zondag 05 September 2010 konden we genieten van de 5e MINI Polderroute,ingericht door Anja en Wesley van de Belgian Minis on tour.

Dit werd dan de derde rit dit jaar voor onze "WOODY" die reeds 3 jaar stil stond.

We werden op zondag om 8u30 verwacht in " El Gringo "  te Sint Laureins voor het ontbijt en een babbel vooraf.

Anja en Wesley hadden alleszins al veel tijd gestoken in de voorbereidingen want ieder team kreeg een een tas met diverse stickers ,een rallyschild uiteraard,een map met op het voorblad een afbeelding van hun Mini en ook nog eens een blad vol foto's van alle Mini's die deelnamen aan deze rit.Super gewoon !!!!!!!!!!!!!!!!!

    

De rit was bolletje pijl  doorheen de polders en rustige landweggetjes tot in Zaamslag (Nederland) in " Café de Griete " waar we konden genieten van een lekker broodje en een drankje en wat konden vertellen van wat we allemaal al hadden meegemaakt tot hier toe.

 

 

 

Na een natje en een droogje was het tijd voor de terugweg naar " El Gringo " alwaar we later konden genieten van een lekker kippetje.

 

Tot onze grote verbazing kregen we een prijs in ontvangst van de door de teams gekozen " Mooiste Mini " evenals een prijs voor de oudste Mini tot grote vreugde van onze zoon Bram die telkens de prijzen mee in ontvangst mocht nemen.

Een geslaagde dag op stap met de Woody en zeker een grote bravo voor de inrichters en hun team.

Bedankt Anja,Wesley en de andere medewerkers voor deze heerlijke dag.

Noteer alvast maar in de agenda zondag 18 September 2011.

See you next year.