Alle herstellingen aan personenwagens zowel carrosserie als mechaniek ( onderhoud,banden,remmen,uitlaat,laswerk,keuring...).

Auto's te koop.

Wij zijn tevens gespecialiseerd in de verkoop van alle onderdelen voor de klassieke MINI zowel nieuw als tweedehands.

Je kan bij ons uiteraard ook terecht voor onderhoud,herstelling,laswerk... tot volledige restauratie van je MINI.

Nederlands
English
 

Beste Minivrienden,


Het ging al een tijdje in de lucht maar nu is het ook officieel : alle niet essentiŽle winkels gaan dicht. Daar horen wij jammer genoeg ook bij. Hierdoor zal onze winkel gesloten zijn vanaf maandag 2 november voor onbepaalde tijd. Voor de gezondheid en de veiligheid moeten we allen een inspanning doen nu meer dan ooit.

De webshop blijft wel open en verzending en afhaling van onderdelen die op voorhand besteld zijn blijft mogelijk. Bij afhaling is fysiek contact niet toegestaan en kunnen enkel op afspraak de bestelde en betaalde goederen in open lucht opgehaald worden omdat toegang tot de winkel niet toegestaan is..

Bestellen van onderdelen kan nog steeds via mail naar carsontop@telenet.be of op ons nummer 059/51.36.64.

Onze werkplaats blijft open voor herstellingen met strikte maatregelen  en respect voor de social distancing maar toegang is ook hier niet meer toegestaan. We zullen volledig op afspraak werken, zowel voor het brengen of het afhalen van de wagen. Betaling kan dan gebeuren via overschrijving en eens het betaald is maken we dan een afspraak voor de afhaling. 

 
  PROJECTS       PROJECTS        PROJECTS        PROJECTS

                  COOPER 1998        COOPER 1993  COOPER 1995  BRITISH OPEN 1996        

Last update 16/08/2020